Padelbanen van zeer goede kwaliteit

Om een goede keuze te maken voor een type padelbaan  komen er een aantal vragen naar voren die beantwoord moeten worden. Bent u op zoek naar een padelbaan voor binnen of buiten? Als het buitenbaan betreft, welke locatie op uw park zouden de padelbanen gesitueerd kunnen worden. Wilt u de banen van nul opbouwen of worden er tennisbanen opgeofferd? Wilt u een zeer hoogwaardige standaard Padelbaan of gaat u voor de luxe uitvoering. Welke ondergrond kiest u? Hoe moeten de padelbanen gefundeerd worden? Wilt u LED of halogeen verlichting? Er zijn zelfs prachtige constructies om de padelbanen te overkappen. Kortom een hele berg vragen waarop u antwoorden moet zien te vinden. Padelbouw kan u vanzelfsprekend adviseren om de juiste keuzes te maken.

Kiest u voor een indoor padelbaan, dan is over het gehele speelveld (10x20 meter) een hoogte van minimaal 6 meter nodig van de grond tot aan het plafond. Een tennishal is hiervoor uitermate geschikt. Bij gebruik van een bestaande overkapte accommodatie heeft u geen aparte fundering nodig. Verankering in de bestaande ondergrond of een speciaal ontworpen stalen ringfundering voldoet. Dit scheelt veel in de kosten. Een overkapte padel accommodatie kan het gehele jaar door gebruikt worden, waardoor u ook in de winter een goed rendement kunt maken. Nu lijken de meeste tennishallen de keuze nog niet te willen maken maar als Padel eenmaal zijn meerwaarde heeft bewezen, is de businesscase snel gemaakt, meer omzet per m2. Als de keuze op een buitenbaan valt dan zijn er zoals hierboven genoemd meer variabelen waar rekening mee gehouden dient te worden. Vaak is een sonderingsonderzoek noodzakelijk, de grondopbouw kan erg van invloed zijn op de wijze van funderen. Als u bijvoorbeeld voor een plaatfundering kiest dan kan er in de toekomst ook eenvoudig een overkapping over de padelbanen worden geplaatst. De weersomstandigheden hebben dan minder invloed op het spel.

PAdel Banen

Padelbouw B.V. heeft een exclusieve distributie overeenkomst met RedSport Padel uit Barcelona. Na een zorgvuldige afweging van beide partijen is er voor een samenwerking voor de Nederlandse markt gekozen. RedSport is met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren en aanleggen van Padelbanen één van de vijf grootste Padel fabrikanten. Met een volledig “eigen” productielijn hebben zij reeds meer dan 650 padelbanen geproduceerd en aangelegd. Zo bewerkt RedSport Padel als een van de weinige aanbieders alle lasnaden direct met een zinkverf en voorziet zij alle metalen onderdelen van een zinkcoating (van binnen en buiten). Alle metalen onderdelen worden daarna afgewerkt met een poederlak in de gewenste kleur. De padelbanen die wij in samenwerking met Redsport Padel aanbieden zijn speciaal voor Nederland vervaardigd. Ons vochtige klimaat vergt namelijk een speciale coating van de staalconstructie

U heeft de keuze uit drie type padelbanen:

1. De Redsport Pro: Zeer mooie allroundbaan met allure van een panoramabaan

2. De Redsport Pro Panoramica: professionele padelbaan met uitstekend zicht voor toeschouwers

3. De RedSport Mobile special: is de PRO padelbaan op een speciaal ontworpen constructie (opbasis van een stalen ringconstructie)

 

Contact met Padelbouw

Heeft u interesse in een bouw of beheer van padelbanen of wilt kennismaken met ons? 
Bel ons op: +31 6 2237 0896+31 6 2237 0896 of stuur een email naar: info@padelbouw.nl

Neem contact op