Glas en staalconstructie

De stalen constructie is het deel wat het meeste aandacht verdient, dit is het hart van de Padel constructie. Padelbouw heeft een exclusiviteitsovereenkomst met RedSport Padel uit Barcelona. Wij werken met dit bedrijf samen omdat wij er van overtuigd zijn dat zij de beste kwaliteit/prijs verhouding te bieden hebben. Naast een uitmuntende anti roest behandeling (van binnen en van buiten verzinkt daarnaast zijn de lasnaden voorzien van een anti roest verf) voorzien zij de steunpalen van een rubberen afdichting en een opening aan de onderzijde waardoor het eventuele condens vocht eenvoudig kan wegvloeien. Daarnaast is de kleurkeuze van de constructie onbeperkt en kan er in het geval van de keuze voor een panorama constructie gekozen worden voor een dubbele kleurstelling.

Staal roest!

Anti roestbehandeling.

Alle leveranciers van padelbanen werken met elektronisch verzinkt staal. Dit geeft een uitstekende bescherming tegen roest maar op en rond de lasnaden wordt de zink bescherming verwijderd om het lassen mogelijk te maken. Hierdoor ontstaan op de lasnaden zones die zeer gevoelig zijn voor roestvorming. In Spanje, Nederland en andere landen zijn er al tal van padelbanen te vinden die na één jaar al zwaar te lijden hebben onder  roestvorming op en rond de lasnaden.

Het staal van de Padelbouw/RedSport banen zijn uiteraard ook elektronisch verzinkt, maar als extra bescherming worden de lasnaden onmiddellijk behandeld met een speciale anti roest zink verf. Als afwerking worden alle onderdelen voorzien van een zink polyester coating. Als afwerking voorzien wij alle metalen onderdelen van een poeder coating in elke gewenste kleur.

Glas

Voor onze standaard Padelbaan, RedSport PRO werken wij met thermisch gehard glas van 10mm dik. Dit is ruimschoots voldoende om de schokken van de spelers en de ballen op te vangen. Mocht er onverhoopt toch een ruit breken, bijvoorbeeld door vandalisme, dan hebben wij ruiten op voorraad. Heeft u toch de wens om 12 mm glas in een PRO kooi te installeren dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Contact met Padelbouw

Heeft u interesse in een bouw of beheer van padelbanen of wilt kennismaken met ons? 
Bel ons op: +31 6 2237 0896+31 6 2237 0896 of stuur een email naar: info@padelbouw.nl

Neem contact op