Concept Padelbouw B.V.

Padelbouw is gespecialiseerd in de levering en installatie van padelbanen inclusief fundering en verlichting. Het aanleggen van padelbanen is een specialistisch werk. Padelbouw heeft daarom een team van ervaren specialisten die ook voor andere Padel leveranciers banen hebben gebouwd. De vereniging of ondernemer wordt van A tot Z door het bouw proces heen geloodst, zonder zich zorgen te maken of het project wel goed wordt uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd wordt opgeleverd. Vanuit het oogpunt "kwaliteit" geeft Padelbouw standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de “padel kooi” constructie. Hierdoor kunt u voor een lange tijd zorgeloos van uw  padelbanen genieten.

UW wens wordt maatwerk

Padel een sport die in Nederland langzaam uit de kinderschoenen groeit. Ondanks de positieve ontwikkeling in Nederland en ook daar buiten, begrijpt Padelbouw dat investeren in de aanleg van padelbanen door een vereniging mogelijk als een risico ervaren wordt. Om dit gevoel weg te nemen, adviseert Padelbouw u binnen het ruime spectrum van bij u spelende vragen. Of het nu gaat over een eventuele businesscase, sponsoring of het overtuigen van uw leden, Padelbouw bedenkt samen met u een maatoplossing. Er bestaan zelfs mogelijkheden voor een "tijdelijk padelpark". Stuur een email en vraag naar de bijzondere voorwaarden.

DE EERSTE STAPPEN OP DE PADELBAAN

Padel kun je zo beginnen, met een groepje gelijk gestemden is het snel een leuk spel waarbinnen de leukste slagenwisselingen snel tot de realiteit behoren. Toch gaat Padelbouw verder en laat u niet aan uw lot over. Door de intensieve samenwerking met meerdere tennisscholen die hun leraren al hebben opgeleid tot padelleraar kunnen er ook lessen worden afgenomen in blokken van minimaal 4 uur.

ONDERHOUD

De meeste tennisclubs hebben reeds een groundsman in dienst of een commissie voor onderhoud geïnstalleerd. Padelbouw zorgt na oplevering voor een goede overdracht waardoor de mensen van de eigen club het onderhoud van hun Padel banen zelf kunnen doen. Toch is het belangrijk om ook een onderhoudscontract te sluiten hierdoor kan Padelbouw B.V. de afgegeven garantie voorwaarden garanderen. Vraag naar het maatwerkpakket voor onderhoud van uw Padelbanen.

ADVIES

Padelbouw kan advies geven op een zo breed mogelijk vlak. Wilt u Padelbanen op uw tennispark, een club starten, een presentatie voor uw ALV, locatie advies, verschillende funderingen, hoe zet ik mijn club in de schijnwerpers etc.. Padelbouw deelt graag haar kennis en expertise met u.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op voor advies. Wij helpen u graag op weg richting de realisatie van uw nieuwe uitdaging.

Contact met Padelbouw

Heeft u interesse in een bouw of beheer van padelbanen of wilt kennismaken met ons? 
Bel ons op: +31 6 2237 0896+31 6 2237 0896 of stuur een email naar: info@padelbouw.nl

Neem contact op