Referenties

Padelbouw B.V - en de eerste twee adidas Pro padelbanen in Zwolle overtreffen de verwachtingen.

PadelZwolle is het initiatief van de broers Eric en Marc Beunk. Eric is zelfstandig ondernemer en de (mede)oprichter van bedrijven actief in Sales- en Accountmanagement trainingen, Persoonlijke en Team Assessments, E-commerce, I.C.T. en Customer Relationship Management., Marc is tientallen jaren actief geweest als tennisleraar en nu ondernemer in de padelsport.

Marc: “Ik heb zeer degelijk en zorgvuldig moeten zijn in al mijn afwegingen en besluiten om te gaan investeren in de eerste twee padelbanen hier in Zwolle. Crowd funding in de kring van familie en vrienden brengt heel veel extra verantwoordelijkheid met zich mee, op voorhand en ook de komende 8 jaren, waarin ik mij verplicht heb al de uitgegeven obligaties inclusief rentevergoeding af te lossen.

Padelbouw, in eerste instantie in de persoon van Dirk Jan Jannink, heeft dit niet alleen perfect aangevoeld maar ook weten te vertalen in een zeer transparant en gestructureerd besluitvormingsproces waarin ik geen enkele druk heb ervaren. Bij Padelbouw, en dan heb ik het ook over Floris Siderius -verantwoordelijk voor de aanleg- is letterlijk “What you see is what you get!”

Ik heb het dan niet alleen over hun persoonlijke geduld (met mij), hun eerlijkheid en hun sterke persoonlijke betrokkenheid, maar ook over alle specificaties van o.a. de funderingen, de padelkooien, de verlichting en het kunstgras. Zij beiden ‘ademen’ padel en dat vind je terug in het hele proces van eerste contact tot het nakomen van meer dan 100% nakomen van het contract. Met dat laatste bedoel ik dat Dirk-Jan en Floris veel eerder gaan voor een lange termijn win-win relatie dan uurtje-factuurtje.

Nu drie maanden na de eerste oplevering kan ik stellen dat niet alleen Padelbouw maar ook het aantal nieuwe en vaste spelers mijn verwachtingen hebben overtroffen. Wanneer het mogelijk gaat over de eerste "extra" banen en/of over een "overkapping", staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle


Twee schitterende adidas Pro padelbanen bij  TPV Elckerlyc te Purmerend

Op 5 mei 2017 vond de opening plaats van twee Padelbanen bij Tennis en Padel Vereniging Elckerlyc.
Ondanks de kou waren er ruim 250 enthousiaste mensen aanwezig. De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

“Op het einde van de dag werd alles keurig opgeruimd en zag het park er ondanks alle werkzaamheden altijd netjes uit in de avond en in het weekend”

Met Floris en Dirk Jan waren de lijnen altijd erg kort en werd er voor maar ook tijdens het project steeds meegedacht om iets moois op te leveren. En dat is prima gelukt!! Zo zijn we ook erg blij met onze Padel plaza, een heerlijk terras met geweldig uitzicht op beide Padelbanen.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

 Twee prachtige padelbanen bij TV Buytenwegh in Zoetermeer 

Op 2 september 2017 zijn onder grote belangstelling 2 gloednieuwe padelbanen feestelijk geopend bij TV Buytenwegh in Zoetermeer. Hier is een heel traject aan vooraf gegaan. Een commissie van twee personen heeft bij een aantal padelbaan-bouwers informatie opgevraagd en hier 3 leveranciers uit geselecteerd.  Na offertes vergeleken te hebben en bij diverse verenigingen op bezoek te zijn geweest, om de padelbanen te bekijken en hun ervaringen met leveranciers te horen, is de keuze gevallen op Padelbouw bv.

 En daar hebben wij zeker geen spijt van.

Van begin af aan hebben Dirk Jan Jannink en Floris Siderius meegedacht over de beste bouwmethode en meegeleefd met het hele proces in de vereniging. Zij waren zelfs bereid om te investeren in een bodemonderzoek. Daarnaast waren de contacten altijd erg plezierig. Zij hebben zich vooral van hun beste kant laten zien toen de beslissing over het wel of niet doorgaan van de bouw steeds werd uitgesteld.

Eerst omdat wij de leden moesten overtuigen dat Padel van enorme toegevoegde waarde kan zijn voor onze club en wij vervolgens nog afhankelijk waren of de Gemeente garant zou staan voor een lening bij de bank en subsidie zou geven. De beslissing hierover duurde steeds langer en bijna hadden wij het als vereniging al opgegeven dat er dit jaar nog gebouwd zou worden. Toen de goedkeuring eindelijk kwam, bleek de flexibiliteit van Padelbouw bv. Zij hadden de planning voor de bouw gewoon laten staan en zijn 1 week na opdracht begonnen met de grondwerkzaamheden. In de tijd die hiervoor nodig was zijn de materialen in Spanje besteld en ruim een maand later werden de banen al opgeleverd. Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Dirk Jan en Floris blijkt ook het feit dat zij beiden regelmatig aanwezig waren tijdens de bouw. De eerste weken hebben wij veel positieve reacties ontvangen, ook van leden die in eerste instantie best wat kritisch waren. Nu hopen, en daar hebben wij best vertrouwen in, dat padel een succes gaat worden voor onze vereniging.

 Namens TV Buytenwegh,

 Aad Heemskerk            Paul van der Riet

De Nijkerkse Tennis en Padelvereniging “NTC” en Padelbouw

De ALV zegt volmondig ja op het voorstel van het bestuur om te onderzoeken of padel een sport is die we aan ons tennispark kunnen toevoegen.

De eerste stap is daarmee gezet.

Na gesprekken met padelverenigingen, omgevingsanalyses en onderzoek van de financiële haalbaarheid weer een ALV en de resultaten van het onderzoek worden geaccepteerd.  We mogen aan de slag. Tweede stap gezet!!

Dan volgen er gesprekken met padelbaan bouwers. De een legt een nog fraaier plaatje op tafel dan de andere, maar het gaat niet alleen om het plaatje. Er zijn meer facetten die een rol spelen.

Prijs/kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, snelheid, meedenken zonder elke keer de portemonnee te hoven trekken en last but not least de materiaalkeuze. 

Na de initiële gesprekken ontstond in de richting van Padelbouw een soort van vertrouwensrelatie. Zij konden snel leveren, hadden reeds ervaring opgedaan, gebruikten Spaans materiaal (Spanje de bakermat van Padel!!!), garandeerden daarbij de duurzaamheid van het materiaal alsmede de geschiktheid ervan in het Nederlandse klimaat, dachten creatief mee over de inrichting van ons park waarbij ook aandacht werd besteed aan de omgeving rondom de padelbanen en legden een offerte op tafel die enerzijds binnen ons budget paste en anderzijds de offertes van concurrenten min of meer van tafel veegden.

Intern overleg duurde kort, beslissing was unaniem en Padelbouw mocht op ons park de aanleg verzorgen van twee padelbanen, de voorbereiding voor een derde baan treffen, een ontspanningsweide realiseren en terrassen creëren in de resterende ruimte naast de padelbanen. Derde stap gezet!!

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd

er niet geschroomd om avonden door te werken om de ‘klus’ te klaren. Er verrees een prachtig stuk vernieuwd park, waar NTC-ers met genoegen naar kijken en gebruik van maken, dank zij het creatief meedenken en -werken van Padelbouw!!  Vierde, tevens finishing stap gezet!!!

Gedurende het bouwtraject heeft een explosie van facebookberichten (inclusief foto’s en video’s) het licht gezien. Het waarom daarvan moge duidelijk zijn: We waren trots op de prestaties van Padelbouw op ons park en wilden dat graag aan de wereld laten zien!!!!!

Stef Loos, bestuurslid NTC, tevens projectleider verbetering tennispark

+31643007656


 

"PadelBouw B.V.  is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan  te leggen. Als padel ondernemer heb ik nooit twijfels gehad over hun professionaliteit en werkstijl en was ook gelijk overtuigd toen ik Dirk en Floris heb leren kennen. De combinatie van commerciële ervaring en de kennis van het vak als aannemers is ideaal.

Hun keuze om voor kwaliteit te gaan, in zowel product keuze (erg belangrijk voor de Nederlandse markt) als de flexibiliteit als aannemer heeft mij erg aangesproken.

Een half jaar geleden (okt 2015) zijn PadelBouw B.V. en ik onze samenwerking begonnen en sinds dien is alles ook stap voor stap verlopen. Ik ben heel dankbaar voor hun inzet en de hulp die ze mij als startende ondernemer geboden hebben. Zonder PadelBouw B.V. was Padel Dam nooit van start gegaan.

En natuurlijk is ook het resultaat uitstekend. Twee prachtige RedSport Pro padelbanen op mobiele fundering die in een record tijd van 4 dagen zijn aangelegd. Mijn verdere toekomstplannen in Padel kan ik door deze twee banen verder gaan uitwerken. Uiteraard zal Padelbouw B.V. wederom als partner gaan fungeren Ik kan niks anders zeggen als Chapeau!"

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam +31638383757

___________________________________________________________________________________________________________

TC Daalmeer uit Alkmaar heeft begin oktober de Padelbanen, aangelegd door Padelbouw, geopend. Op een prachtige dag zijn de banen onder het oog van 250 belangstellenden in gebruik genomen. Rene de Gruijter van de Nederlandse Padel Bond had de eer om het lintje door te knippen. Na een proces van zo'n 5 maanden is de vereniging verrijkt met een aantal prachtige Padelbanen, maar ook een gerenoveerde tennisbaan. Padelbouw was verantwoordelijk voor de realisatie. Voorzitter Eric de Lange en de voorzitter van de stichting de Groene Voet (beheren het vastgoed op het tennispark) Gerard Pol delen hun ervaring. 

Eric de Lange +31653374789 en Gerard Pol +31681561613Contact met Padelbouw

Heeft u interesse in een bouw of beheer van padelbanen of wilt kennismaken met ons? 
Bel ons op: +31 6 2237 0896+31 6 2237 0896 of stuur een email naar: info@padelbouw.nl

Neem contact op